31.12.2012

Pikapäivitys

...tulee siis tässä:

 • Kaikun ekstraverikontrolli tuotti tänään ässähyvän tuloksen: verihiutaleita on jo niin paljon, että ollaan viiterajojen sisällä (201). Siis kaikilla tavoilla tarkasteltuna. Huisia! Päivittäistä kortisoniannosta päästään sittenkin laskemaan lisää.
 • Vielä enemmän huisia on se, että eläinlääkäriasemamme yksi lääkäreistä tuntui ottavan asiakseen selvittää mikä (kaikki) voi selittää koneanalyysin ja mikroskooppitarkastelun eroja.  Nyt on fiilis, että ei vaan hoideta labralöydöksiä, vaan katsellaan myös koiraa ja oikeasti panostetaan asiaan. Kyse voi olla Kaikun omasta ominaisuudestakin.
 • Lisää hyviä uutisia saatiin myös Arppaan liittyen, joka tänään oli se pääasiallinen eläinlääkärikäynnin syy. Huomattiin nimittäin ennen joulua, että Arwolla on selässä pieni liikkuva ja hyllyvä patti, josta otettiin tänään näyte. Ja kuten arveltiinkin partakoltiaisvanhuksen erilaisten pattien perusteella, kyseessä oli todellakin harmiton rasvapatti. Vanhempi paimenpystykorvamme vaikuttaa siis edelleen kovasti terveeltä, mikä sekin on loistojuttu!

Joten Treenilijaiset huokaisee syvään ja hengähtää hetkeksi vuoden päättyessä.
Parhaita koirauutisia myös kaikille lukijoille!

1 kommentti:

 1. Hyvää vuoden alkua isukille ja Kaikulle Hallalta.
  Halla on kova tyttö "hiihtämään", eilen vauhdilla n.20km ajetuilla paanoilla.
  Se ressukka varmaan kuvitteli Hukan löytyvän hiihtoretkeltä. Miehet lähti aamusella Perttuliin. Vaikka piti kyllä koirat mennä toisinpäin vaihtoon.
  Nyt olemme tässä hiihtokamppeita pukemassa, pakkasta -13 ja talvi parhaimmillaan. Ensi viikolla kyllä siirrytään noin pariksi kk kotopuoleen.
  Toivotaan, etä sinne tulisi lisää lunta harrastuksen jatkumiseen.
  t.S&H

  VastaaPoista